Om basene

Grønland barnehage består av 4 baser; Nordlys, Stjerne, Komet og Sol. Nedenfor finner du kort informasjon om hver base.

Nordlys

Nordlys er en storebarnsbase. De har et fast oppholdsrom hvor de kan tegne, male og ha andre ulike aktiviteter. De har også tilgang på et stort kjøkkenområde og flere fellesrom som språk-, musikk og gymrom. Barna får medvirke i sin hverdag som fører til kreative utførelser av ulike prosjekter. Basen har 24 barn fra 3-6 år, fordelt på fire voksne: To pedagogiske ledere og to assistenter.

E-post: nordlys@urtehagen.com

Pedagogiske ledere: Tehreem Zafar, Sayeh Qazi og Julie Dalseng Hagen

Stjerne

Stjerne er en storebarnsbase. De har et fast oppholdsrom hvor de kan ha ulike aktiviteter iløpet av dagen som for eksempel ulik rollelek, maling og pedagogiske opplegg - barna får medvirke i sin hverdag både ute og inne som fører tilsamhold, språkutvikling og forståelse for hverandre. Stjerne har også tilgang til et stort kjøkkenområde og flere fellesrom som språk-, musikk og gymrom. Basen har 22 barn fra 3-6 år, fordelt på 4 voksne: 2 pedagogiske ledere og 2 assistenter.

E-post: stjerne@urtehagen.com

Pedagogisk ledere: Shawbou Safari og Tilde Halås Søreide

Komet

Komet er en mellombarnsbase. De har et fast oppholdsrom hvor de kan ha ulike gruppeaktiviteter og pedagogiske opplegg. Komet er så heldige å ha tilgang til to store kjøkkensoner og et flott formingsrom vegg i vegg ved oppholdsrommet sitt. Barna får mange ulike muligheter til medvirkning og har innholdsrike dager. De har i tillegg nær tilgang til flere fellesrom som forming-, musikk-, gym- og språkrom. Basen har 20 barn fra 2-4 år fordelt på 4,5 voksne: 2 pedagogiske ledere og 2,5 assistenter.

E-post: komet@urtehagen.com

Pedagogiske ledere: Roienna Polzleithner og Sadia Sharif

Sol

Sol er en småbarnsbase. Her har vi en stor og luftig kjøkkenbase de har for seg selv for å skape trygge rammer for småbarna. De har flere fine rom som kan brukes til for aktiviteter som maling, pusling, dukkelek, lesestunder, og ulike samlinger. Vi hopper, danser, snurrer, ruller og bygger. Basen har 21 barn mellom 0-3 år fordelt på syv voksne: 2 pedagogiske ledere, 1 barne- og ungdomsarbeider og 4 assistenter.

E-post: sol@urtehagen.com

Pedagogiske ledere: Maria Mahmood og Anya Moss Gjertsen