Komet

Shethaa Karim

Stilling: Assistent

Interesser: Teater. favorittmat: Kylling. Det beste jeg vet er å lese og å gå på tur.

Hadil k Abdolamir

Khadra Gulled

Espen Jørgensen

Sadia Mobeen Sharif

Roienna Pölzleithner

Stilling: Pedagogisk leder

Interesser. Friluftsliv, teater, litteratur, musikk. Favorittmat: Nøtter. Det beste jeg vet er å være frisk og ha det godt.

Nordlys

Julie Dalseng Hagen

Najat Al - Masoudi

Stilling: Assistent

Interesser: Sport, matlaging, baking. favorittmat: Marokkansk Tajin, laks med grønnsaker og bearnaise saus. Det beste jeg vet er å møte hyggelig folk

Narges Hemmatabady

Stilling: Annet

Sayeh Qazi

Sameha Wasty

Stilling: Assistent

Interesser: Gå på tur, spille tennis og reise. Favorittmat. Dolma. Det beste jeg vet er å gå på tur.

Sol

Anya Moss Gjertsen

Madhura Satrubarajah

Stilling: Vikar

Maria Mahmood

Hoda El Morabit

Tara Dini

Turkan Kutlu

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Interesser: Strikka. Favorittmat: Baklava, dolma. det beste jeg vet er å være lyttende og respektfull.

Hawa Idil Do Ale Nuh

Stjerne

Sabra Mahamad Idris

Tilde Dvergsdal Halås

Stilling: Pedagogisk leder

Interesser: Være sosial, jobbe i barnehage, gå på fjelltur, gå på ski, reise. Favorittmat: Mat fra hele verden Det beste jeg vet er å være sammen med andre i hyggelige sammenkomster.

Shawbou Safari

Stilling: Pedagogisk leder

Interesser: trene, synge, lage mat, bake. Favorittmat: Pizza, taco, dolma. Det beste jeg vet er å ha det rent og ryddig rundt meg.

Sabah Ballo

Stilling: Assistent

Interessert: lese bøker på morsmålet mitt. favorittmat: Dolma. Det beste jeg vet er å reise rundt i verden.

Andre ansatte

Mona Rogne

Stilling: Daglig leder
gronland@urtehagen.com

Subhania Khan

Stilling: Vikar

Christina Dahl Nordmo

Stilling: Assisterende styrer

Interesser: Se på en god film. Musikk. Språkarbeid i barnehagen. favorittmat: Kyllingsalat med avokado! Pannekaker med blåbærsyltetøy. Det beste jeg vet er å være sammen med familien og venner.