Bygninger er ferdig!

Dagsenter for funksjonshemmete barn og soverom for jenter. Dagsenteret ønskes i drift – kan du hjelpe?

Påbygg til Urtehagens barnehjem i Burao

Du ser kanskje ikke så ofte på Nyhets-TV fra Somalia/Somaliland? Da skal vi hjelpe deg! Her er en nyhets-video som nylig ble sendt på landets TV.

Videoen viser åpning av nye bygninger på Urtehagens barnehjem! Barnehjemmet i Burao med 50 foreldreløse barn åpnet nylig to nye bygninger; et hus med sovesal for jenter og et annet hus for ønsket dagsenter til bruk for funksjonshemmete barn. Blir du med og hjelper?

På videoen klippes "åpningssnoren", hyggelige gjester er til stede og vennlige taler holdes. Pyntete barn og ansatte på barnehjemmet er selvsagt til stede. Får vi penger til å starte dagsenteret? Din hjelp vil være viktig!

Se video her:

Gi din støtte til å åpne Dagsenter for funksjonshemmete barn, hjelp barnehjemmet!

Bankgiro 1503.34.96726