Nyhetsbrev fra Burao

Takk til alle som støtter oss!

Jeg skriver "oss" - men jeg mener barna! Foreldreløse, fattige barn på barnehjemmet som blir gitt en ny "start" - med deres hjelp! Så flott! Takk for det.

Nye soverom

Nå er barnehjemmet blitt utvidet med et mindre tilbygg med to soverom for jenter. Større jenter trenger eget sted å sove - nå er det på plass! Jentene flytter snart inn. Det er hyggelig!

Nye soverom

Dagsenter for funksjonshemmet barn

Vi har også klart å bygge et dagsenter for funksjonshemmete barn! Det er stort behov for dette. Det er nesten ingen tilbud for slike barn, de blir sittende hjemme. Fint å kunne komme på et senter noen timer hver dag, for litt trening og aktiviteter, for en bedret livskvalitet! Det trengs penger til å åpne og drifte dagsenteret: Blir du med og hjelper!

Dagsenter for funksjonshemmete

Planter og blomster

Det skal være et hyggelig sted! Med planter og blomster. Barna er med å stelle dem - og plantene gir grønnsaker som barna plukker. Og som er gode å spise! Grønt er både fint og sunt. Til nytte og glede for både barn og voksne.

Planter

Stort og viktig senter

Vi - og først og fremst barna! - er glade for barnehjemmet og dagsenteret! Her er bilde av senteret. Så flott der det ligger i Burao, ute på en tørr steppe. Hjelper du også til?

Barnehjemmet

Vårt lokale fotballlag i Burao

Utfordrer "hokk'en som helst"

Fotballlag

Til deg som leser dette:

BLI MED OG HJELP!

Urtehagen International. Norbygata 13, 0187 Oslo.

Bankgiro: 1503 34 96726